Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честно ли се намери човек да си продаде 59тката, за да си вземе незавиваща, невървяща, харчеща и морално остаряла кола, която е предишен модел на тази, която има? Искам да ти стисна ръката!
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      Честно ли се намери човек да си продаде 59тката, за да си вземе незавиваща, невървяща, харчеща и морално остаряла кола, която е предишен модел на тази, която има? Искам да ти стисна ръката!
      Ми....аз винаги съм искал ГТА....159 беше някъф компромис.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Карал ли си поне един цял ден GTA примерно?

Comment

• Кайо, защо просто не си пипнеш малко твойта кола.... не виждам проблем за 240к.с.
          sigpic

Comment

Честно ли се намери човек да си продаде 59тката, за да си вземе незавиваща, невървяща, харчеща и морално остаряла кола, която е предишен модел на тази, която има? Искам да ти стисна ръката!
            Е що па не?
            Ти не би ли предпочел например един бумер пред крисбенгълска седмица?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• За мен всяка следваща кола трябва да е крачка напред. Стига някой да няма спешна нужда от пари де, ама случая не е такъв. Та всяка кола би трябвало да е дори и с нещо малко повече от предишната иначе какъв е смисъла да я сменяш. Ако имаш 159, която спокойно може да стъпи на характеристиките на GTA, да не говорим, че има 159 с 3.2 мотор, то каква е логиката да си вземеш кола, която няма старт, няма поведение в завои, няма някакъв невероятен вървеж, а просто е рядка и на практика вечно твоя. Казах, че искам да ти стисна ръката, защото няма некаква логика, но ти явно си го искаш, което само по себе си е лудост, която затлужава уважение.

BMW не искам ни от новите, ни от старите. Просто от немските марки това не е моята и никога не ме е блазнила с нещо освен с новите си топ модели, които започват от тристаен нагоре.
              Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 00:30.

Comment

Просто от немските марки това не е моята и никога не ме е блазнила с нещо освен с новите си топ модели, които започват от тристаен нагоре.
                При това в "престижен" квартал.
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Карал ли си поне един цял ден GTA примерно?
                  Не...около половин час само...но това не ми пречи да искам.
                  И 159 и дизел не бях карал но си купих.

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                  За мен всяка следваща кола трябва да е крачка напред. Стига някой да няма спешна нужда от пари де, ама случая не е такъв. Та всяка кола би трябвало да е дори и с нещо малко повече от предишната иначе какъв е смисъла да я сменяш. Ако имаш 159, която спокойно може да стъпи на характеристиките на GTA, да не говорим, че има 159 с 3.2 мотор, то каква е логиката да си вземеш кола, която няма старт, няма поведение в завои, няма някакъв невероятен вървеж, а просто е рядка и на практика вечно твоя. Казах, че искам да ти стисна ръката, защото няма некаква логика, но ти явно си го искаш, което само по себе си е лудост, която затлужава уважение.

BMW не искам ни от новите, ни от старите. Просто от немските марки това не е моята и никога не ме е блазнила с нещо освен с новите си топ модели, които започват от тристаен нагоре.
                  3,2 мотора и 3,2 мотора нямат нищо общо.
                  Едно читаво ГТА из Европата е на цената и над цената на 159.
                  Логика при мен няма...просто ми харесва ГТА.

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Кайо, защо просто не си пипнеш малко твойта кола.... не виждам проблем за 240к.с.
                  А ГТА мое стане 3,7 и 400 коня.
                  ....стига пари да има.
                  Last edited by Кайо; d.m.y г., 22:39.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• То че може - може, ама пак няма да завива и няма да има старт. Има разлика в двата мотора, ама какво от това? По-новия какво му е? Що не си вземеш GT 3.2 с един Autodelta пакет и ще е доста по красиво и впечатляващо от 56-цата. С една уговорка. За нея пак се отнася първия ми ред в този пост. И то ясно че тая кола е за кеф, ама проблема идва, че всички нови Corsa OPC, Clio RS, Citroen DS3, които са спо 1.6 мотори те убиват. Audi TT 1.8T с куатро те бие, общо взето доста коли около 200 коня с 4х4 също. Колата не е състезател. За М3, S- и RS- модели на Audi въобще не говорим.

Comment

• Кайчо не е рацер. По-скоро си е навил на пръста, че трябва да има 156 ГТА. Ще си го кара с кеф и ще слуша мелодичния звук на Арезето. А като го гледам също му липсва така характерното за 156/147 скърцане като на кораба на Джак Спароу (горни носачи) хахаха.
                      Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 08:11.
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

То че може - може, ама пак няма да завива и няма да има старт. Има разлика в двата мотора, ама какво от това? По-новия какво му е? Що не си вземеш GT 3.2 с един Autodelta пакет и ще е доста по красиво и впечатляващо от 56-цата. С една уговорка. За нея пак се отнася първия ми ред в този пост. И то ясно че тая кола е за кеф, ама проблема идва, че всички нови Corsa OPC, Clio RS, Citroen DS3, които са спо 1.6 мотори те убиват. Audi TT 1.8T с куатро те бие, общо взето доста коли около 200 коня с 4х4 също. Колата не е състезател. За М3, S- и RS- модели на Audi въобще не говорим.
                        Точно тия 3те малолитражки горе където си изброил, GTA то колко и да е спрело, ще ги бие без яд Са друг е въпроса, че са 15+ секундни, а това не са бързи коли.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Какво показват данните на хартия:

http://www.zeperfs.com/match431-3545-1574-4401.htm

Което на практика какво значи?
                          Значи, че при един добър шофьор и минимално ама минимално закъснение при старт GTA-то има да гони една въшка. В това няма лошо де, колите си вървят. Все пак са си hot hatch.

Иначе ако Кайо си вземе GTA ще ми е интересно да направим един летящ старт, че от място няма да има много смисъл.

Comment

Какво показват данните на хартия:

http://www.zeperfs.com/match431-3545-1574-4401.htm

Което на практика какво значи?
                            Значи, че при един добър шофьор и минимално ама минимално закъснение при старт GTA-то има да гони една въшка. В това няма лошо де, колите си вървят. Все пак са си hot hatch.

Иначе ако Кайо си вземе GTA ще ми е интересно да направим един летящ старт, че от място няма да има много смисъл.
                            То на GTA секи скача Старт с 1,4 малолитражка приемаш ли ?
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Разбира се. От място искаш ли? Реното си къса партенките.

Comment

Разбира се. От място искаш ли? Реното си къса партенките.
                                С каквото искаш. Естествено от място, че след 70 малолитражката ми припада, затова гледам да фана поне старта.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X